Concert My Queen cu Dan Helciug

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
duminică, 24 februarie, ora 19:00
De Dragobete, vino cu Love Of Your Life să cânți Bohemian Rhapsody împreună cu unicul proiect  muzical Queen din România, semnat de Dan Helciug & My Queen. Mai multe detalii

Proiect tip omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, creat de Dan Helciug (în 2017) și sustinut de o echipă formidabilă de profesionisti :Emil Chican, Lyuben Gordievski , Mihai Manzar, Andrei Ilie, Logofatu Marcel, Daniel Nicolae

Nu este un look-alike band. Proiectul încă de la lansare a avut parte de un succes neașteptat și a fost cântat în multe festivaluri ( Danube Rock Festival, Stonebird Fest,  Eurovision...etc), teatre alte cluburi de prestigiu din țară.

Dan Helciug performează muzica trupei Queen începând cu  anul 2011 (în proiectul internațional Mozart Rocks)
Concertul este unul electrizant, o experiență emoțională unică unde publicul de fiecare dată este a doua voce a trupei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.