Concert Master

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 11 februarie '17
Veteranii americani de la Master vor concerta pe 11 februarie in club Fabrica! Show-ul se anunta a fi unul special deoarece Master au pregatit special pentru publicul romanesc un setlist extins ce cuprinde piese de pe cele mai "grele" albume ale lor. In deschidere vor concerta Rotheads si italienii de la Haniwa. Mai multe detalii

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, precum si in seara concertului la intrare la pretul de 35 de Lei.

Program:

19:00 - Acces Public
19:45 - 20:15 Rotheads
20:30 - 21:00 Haniwa
21:00 - 22:30 Master

Haniwa (IT)

Trio-ul italian Haniwa exploreaza genuri muzicale variate, de la progressive metal la grunge, cu o experienta scenica ce depaseste douazeci de ani. Muzica trupei este legata bine, cu sunete clare ce imbina diversele influente ale membrilor ei, iar rezultatul final se traduce in metal modern cu arome fine vintage.


Master (SUA)

Master vor aduce pe scena clubului Fabrica death metalul cantat asa cum trebuie, adica transant si fara prea multe introduceri! Cu o discografie ce provoaca deopotriva admiratie si invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cantat metal in intreaga lume. Albumele lor au inspirat generatii intregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poarta influente Motorhead, Venom si Slayer.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara,


Pretul unui bilet este de 35 Lei.


Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.


Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM si Cavalleria