Concert Luna Amara

Quantic, Bucuresti
Intrarea Grozavesti
vineri, 28 aprilie, ora 20:30
Quantic vă așteaptă pe 28 aprilie începând cu ora 20.00 la un concert marca Luna Amară. Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Mai multe detalii

Sunt o prezenţă constantă şi dorită de publicul larg, de aceea membri trupei Luna Amară au plăcerea să vă ofere ocazia de a vota melodiile preferate pe care doriţi să le auziţi în seara evenimentului.
Debutul serii îl vor face trupele Wooldozer şi Unflicted. Pe unde “lânatice” şi pline de groove, Wooldozer, cu un relativ mai nou co-echipier vocal, se remarcă prin pasiunea faţă de un gen muzical care ne aduce un dor de vremurile tinereţii, dar veşnic nemuritor. Apariţie din ce în ce mai constantă, de la radio la scenă, Wooldozer aterizează şi pe 28 aprilie în Quantic să vă trezească pofta de distracţie primăvăratică.

Unflicted ne-au fost alături, aici în Quantic, de la concerte mai acustice sau mai electrice, pe scenă mare şi pe scenă de terasă şi ne-au cucerit atât pe noi, cât şi pe voi. O tranziţie perfectă de la Wooldozer la Luna Amară, Unflicted vin să vă gâdile cu piese deja care ne stau pe buze precum “Awake” sau “Bury you alive”.

O trupă care nu renunţă în faţa provocărilor şi care îmbină inedit un electronic rock cu împletituri de alternative şi metale, Gray Matters se alătură evenimentului.

Prețul biletelor este de 25 RON în presale și 30 RON în ziua evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.