Concert Live: Spike

sâmbătă, 13 iunie '20, ora 20:30
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Spike nu este doar expert în rap, ci și un pasionat regizor cu peste 40 de videoclipuri de succes.
Astăzi e regizorul propriului său show, iar scena îi e canapeaua. Acum poți să stai în primul rând, de la tine din sufragerie.

Spike, pe numele său Paul Mărăcine este un producător și interpret de muzică român, care și-a început cariera la începutul anilor 2000. A intrat în atenția publicului în anul 2006 după colaborarea cu Paraziții și ulterior în 2010 după colaborarea cu Guess Who și piesa TU. Spike a dezvoltat o pasiune pentru regie și a produs și regizat peste 40 de videoclipuri pentru artiștii din România. A facut parte din gașca Okapi Sound alături de Grasu XXL, Guess Who, Tranda, Maximilian.
A lansat 4 albume până în anul 2020: Relații cu publicul(2006), Rămânem Prieteni(2009), Lumea lui Paul(2015), Propaganda(2018).
În anul 2019 a intrat din nou în atenția publicului cu piesa Manele care a devenit virală și ulterior cu piesa Salcâmii care a ajuns locul 1 în marea majoritate a topurilor din România.

Mai multe detalii