Concert Live: Jean Gavril

vineri, 12 iunie '20, ora 20:30
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Fără a își încadra muzica într-un stil anume, Jean Gavril cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor '60. Printre piesele pe care le va cânta live se numără hit-urile “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” și ""Oh Ramona"" de pe coloana sonoră a filmului cu același nume."

Jean Gavril stăpânește chitara de la o vârstă fragedă, înzestrarea lui ca muzician avându-și rădăcinile încă din liceu, când susținea concerte în localurile din Constanța, orașul natal.
Primele hit-uri, “Totul sau nimic”, “Tocuri” și “Fată, bea cu mine” i-au adus în scurt timp o notorietate solidă, numărul de fani mărindu-se pe măsură ce artistul se dezvoltă, astfel că piesa lui “Oh, Ramona” devine soundtrack-ul oficial al filmului cu același nume, plasându-l pe Jean Gavril pe scena muzicii internaționale.

Mai multe detalii