Concert IRIS 4Ever la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 7 octombrie '17, ora 23:45
Poveștile IRIS nu au final. Adevăratele povești de dragoste nu se încheie niciodată. Vă invităm pe 7 octombrie, la Berăria H, să punem împreună virgulă, nu punct, unei istorii ce se scrie, acum, din linia intâi. Mai multe detalii

Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro, Naționala de Rock a României ce se califică la fiecare turneu final, te cheamă la Beraria H pe 7 octombrie, începând cu orele 22:00, să strigi, ca Moțu’ Pittiș pe vremuri: "Ține minte... sfârșitul nu-i aici!"

Open doors: 22:00 | Show: 23:45
Accesul în sală se face doar după ora 22:00!

Bilete:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
25 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.