Concert Gabriel Dorobanțu la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 4 noiembrie '17, ora 19:00
Sâmbătă, 4 Noiembrie, Berăria H se transformă în Orașul cu Chef de Șlagăre și îl întâmpină cu brațele deschise pe Gabriel Dorobanțu, unul din cei mai iubiți interpreți de muzică ușoară. "Gara noastră mică", "Niciodată", "O singură iubire", sunt doar câteva dintre hit-urile anilor '70-'80 pe care le vei putea reasculta LIVE, într-un show "ca-n vremurile bune". Mai multe detalii

--IMPORTANT!!!!--
La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
--IMPORTANT!!!!--

Biletele (20 lei) pot fi cumpărate:
- iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare in seara evenimentului

Gabriel Dorobanțu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați interpreți din muzica pop românească și un alintat al publicului. Sunt 35 de ani de succese neîntrerupte într-o carieră de invidiat, care continuă, cu zeci si zeci de șlagăre lansate în tot acest răstimp. 

S-a evidențiat printr-o voce caldă, aparte, printr-o prezență scenică remarcabilă și un "look" atrăgător, acestea fiind câtava din atuurile indarăgitului interpret. Cu o preocupare continuă pentru textul poetic și cuvântul cântat ( este și un înzestrat poet ), Gabriel Dorobanțu abordează cu egal talent cântecul de dans, cel de intensitate dramatică și melodică, șlagărul de factură meridională.


✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro