Concert DELIA - #DulceAniversare

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 8 februarie, ora 23:15
Vineri - 8 februarie - DELIA își sărbătorește ziua de naștere printr-un show extraordinar plin de "acadele muzicale", iar toată lumea e invitată la cea mai #DulceAniversare. Alături de LIVE BAND și de un public plin de #ChefDeViață, Delia va interpreta pe scena Berăriei H toate hit-urile care ți-au bucurat auzul în ultimii ani. Daca vrei sa cumperi suplimente de meet & greet (poza si intalnire cu atistul) o poti face de pe vip.globalrecords.com. Acestea sunt valabile doar cu bilet la spectacol deja cumparat in orice categorie de pret. Mai multe detalii

Biletele în PRESALE au preț redus până pe data de 23 ianuarie:

 120 LEI - Cat. A presale (in limita a 150 de bilete) - în faţa scenei cu loc la masă

75 LEI - Cat. B presale (in limita a 250 de bilete) - acces general cu loc la masă

60 LEI - Cat. C presale (in limita a 150 de bilete) - părţile laterale cu loc la masă

 Din 24 ianuarie, biletele vor avea prețurile:

150 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

99 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

65 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.  
✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.