Concert Delia

The Vintage Pub, București
Strada Smârdan 43
miercuri, 12 decembrie '18
Da, mama! Delia se intoarce cu Acadele si cu Aripi de vant in Club The Vintage! Mai multe detalii

Ca sa vezi si sa auzi Ce are ea special trebuie ca si Gura ta sa cante Cine m-a facut om mare alaturi de ea. Asa ca pe 5 decembrie ori Ramai cu Ma-ta, ori vii sa ne distram impreuna pe ritmuri de Despablito! Nu conteaza ca nu-i Weekend. Miercuri atat baiatul, cat si Fata lu tata se dau cu Parfum de fericire, au grija sa nu alunece pe Fulg si vin sa asculte Inimi desenate. Hai, Vino la mine in The Vintage!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.