Exclusiv pe iabilet.ro

Cluj-Napoca: E-an-na & Carousel - Flying Circus

Flying Circus Pub, Cluj-Napoca
Strada Universității Nr.3, Cluj-Napoca
vineri, 27 martie
E-an-na revin la Cluj în Flying Circus pe 27 martie. Mai multe detalii

E-an-na - Codru (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=5H9nqNsNxSw

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal si interpretari unice ale unor piese traditionale mai putin cunoscute, E-an-na au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând in playlisturile fanilor de metal – poate ați auzit „Codru", „Jiana” sau „Viu”.
Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critica pozitiva pentru show-ul lor emblematic.

E-an-na - Viu (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=K24H_vExrYc

 

Carousel este o trupă de rock alternativ/metal/prog și multe alte influențe depinzând depovestea pe care fiecare dintre piese o expune.

Din punct de vedere muzical Carousel cuprinde riff-uri de chitară puternice pe alocuri sau părți melodioase și spațiale, linii de bas dinamice peste care vin tobele balansate și în ritmuri compuse pe alocuri. Vocea variază de la melodic curat la scream, toate aceste lucruri dând starea și firul epic care alternează. Un carusel muzical.

Carousel - Oglinda | (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=6vOwp5x7EVk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.