Celelalte Cuvinte live, la Music Club

Club "The Hub", București
Strada Baratiei 31, Bucuresti
vineri, 8 aprilie '16, ora 21:00
Trupa Celelalte Cuvinte revine în Capitală, la Music Club, pentru o nouă repriză de hard rock, în cadrul primului concert de anul acesta din Bucureşti. Mai multe detalii

Concertul va avea loc în data de 8 aprilie, de la ora 21.00, iar biletele se vor putea cumpăra din rețeaua IaBilet.ro și de la intrare, la preţul de 40 lei.

Evenimentul va fi dedicat pieselor ce au ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început, dar și noilor compoziții marca Celelalte Cuvinte.

De aproape 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pentru prima oară la Music Club.

Bilete prin Rețeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro


Eveniment recomandat de Rock FM și prezentat de Music Club

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),   Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.