Celelalte Cuvinte aniverseaza 32 de ani

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
duminică, 15 decembrie '13

Concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sarbatoreste 32 de ani de cariera va avea loc in data de 15 decembrie, de la ora 21:00, in celebrul club bucurestean Hard Rock Cafe. 

 
Evenimentul – deja devenit o traditie – se va desfasura sub egida conceptului acustic Trup si Suflet, prezentat pentru prima oara in Bucuresti in luna octombrie, la Cinema Patria, in fata unei sali arhipline.
 
Astfel, in data de 15 decembrie, trupa oradeana va sustine un concert in doua reprize: prima va fi dedicata pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte in forta, cu hiturile rock care i-au consacrat.
 
La Hard Rock Cafe se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Intre vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din rasarit”, „Despartire”, „Comoara”, „Daca vrei”, „Iarba prin par”, unele „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, altele in varianta originala.
 
Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua evenimentului, la intrare.
Pe www.iabilet.ro & www.metalhead.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa, in fata scenei. Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.
 
Un eveniment prezentat de METALHEAD.ro si Gala