Cartea Junglei - Magia spectacolului musical - Premiera

Palatul National al Copiilor, București
Bd Tineretului 8-10
joi, 22 noiembrie, ora 19:00
Celebrele povestiri ale lui Rudyard Kipling, prind viață într-un mod absolut inedit într-un spectacol plin de suspans, de emoție, de bucurie și de explozie muzicală. Mai multe detalii

Musicalul  Cartea Junglei, este un spectacol pentru toate vârstele. Deși vorbim despre o poveste ultra cunoscută, haina în care vine îmbrăcată, este una  spectaculoasă. Povestea atât de îndrăgită de copii dar și de părinți, o prezentăm într-un mod încât nu are cum să nu-ți umple sufletul de bucurie.

Ludicul lui Baloo, împreună cu inocența lui Mowgli și cu determinarea Bagheerei, se intrepătrund perfect, aducând savoare spectacolului.

Lupii, elefanții, maimuțele, vulturii, înșelătorul șarpe Kaa și spaima junglei Shere Kaan, vor condimenta povestea cu emoții din cele mai diverse.

Muzica live a acestui spectacol, costumele spectaculoase și decorul, vin perfect în completarea virtuțiilor actoricești ale  interpreților.

Este pentru prima dată când spectacolul Cartea Junglei este montat în cheia unui musical autentic asemenea teatrelor de profil din Londra, muzica având o pondere mult mai mare decât în povestea celebră a desenului animat.

Un spectacol despre frumos, despre prietenie, despre bucuria de a trăi. Ceea ce ne dorim de la acest spectacol, este să transmită exact starea pe care am avut-o noi atunci când l-am creat.

 

Durata spectacolului 1h 20

Recomandare spectacol 7+

 

Muzica& Regia artistică Eduard Petru Jighirgiu

Coregrafia Judith State

Asistent Regie Adriana Drăguț Jighirgiu

Scenografie Anca Pancu

Asistent Coregrafie Monica Davidescu

Video&Light Design Cristi Niculescu&Luca Achim

Vocal Coach Claudia Măru Hanghiuc

Costume Anca Pancu&Adina Gherghiceanu

Graphic Design Aurel Asanache

Traducere/ Adaptare/ Versuri Eduard Petru Jighirgiu

Versuri Eduard Petru Jighirgiu

 

Producători

Arthro Sport Clinic

Epson

Acting Dream Academy

 

Comunicare

Lucia Ciucă

Oana Voiculeț

 

Parteneri Media

Europa FM

IaBilet.ro

Itsy Bitsy

Your Promo

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.