CANAF - un concert eveniment, pe 16 Februarie, la Clubul Taranului

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
vineri, 16 februarie '18
Despre CANAF s-ar putea spune "pe repede" ca a cantat cu nume ale blues-ului precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. Mai multe detalii

Sau ca, in 2009, la Festivalul de Jazz Sibiu a primit Marele Premiu si ca, de atunci, a fost invitat la multe alte festivaluri de gen.


Sau s-ar mai putea spune ca "The virgin soul of the Blues” este numele primului său album – album 100% live - lansat la Bucuresti, în februarie 2016. Sau ca numele sau e deja in playlist-ul BBC Music.


Sau ca, in septembrie 2016, a cantat la Sala Palatului, in deschiderea concertului


The Original Blues Brothers (SUA)... Despre CANAF, insa, se povesteste cel mai bine ascultandu-l cantand! Vineri, 16 februarie 2018, la Clubul Taranului!


Toți cei care vor participa la eveniment vor primi drept cadou cel de-al doilea album CANAF - Endless.Blues!


Un eveniment susținut de Crossworlder Music!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay