BOTTICELLI: INFERNO

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 19:00
Botticelli a ilustrat Infernul din Divina Commedie lui Dante într-un total de 102 desene. “Botticelli Inferno” este fascinant datorită felului în care investighează secretele din spatele desenelor lui Boticelli, care ne arată o față întunecată a artistului renascentist, cunoscut pentru picturile idilice, care inspiră calm, cum ar fi “Nașterea lui Venus” și “La Primavera”. Mai multe detalii

În octombrie 2016, Infernul, a treia parte a trilogiei lui Dan Brown ( dupa Codul lui DaVinci și Îngeri și Demoni), cu Tom Hanks și regizat de Ron Howard este lansată internațional. Povestea abordează unul dintre misterele ascunse în desenele lui Botticelli inspirate de Divina Commedie lui Dante. Dar care este adevarata poveste din spatele acestor ilustrații, în special, a Hărții Infernului lui Dante Alighieri? De ce a fost lucrarea lui lăsată neterminată, de ce s-a pierdut și cum a fost redescoperită? Timp de secole, “Harta Infernului” a zăcut închisa în tezaurul Vaticanului. 

 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.