Beaujolais Nouveau

La Plage Club, București
Str. Odaii, nr. 26-30
vineri, 16 noiembrie '18, ora 20:00
Beaujolais Nouveau este numele celebrului vin franțuzesc lansat in fiecare an, in lumea întreagă. Lansarea are loc in a treia zi de joi din Noiembrie. Mai multe detalii

"Beaujolais Nouveau este un pretext pentru a sărbători “ a declarat Franck Duboeuf, cel mai cunoscut exportator al vinului.
Enologul francez Alain Albert a adaugat : “Beaujolais Nouveau, nu este neapărat un vin măreț dar este cu certitudine un vin de sărbătoare “.

Tradiționalul Beaujolais Nouveau organizat de UFE România va îmbrăca anul acesta, culorile unei seri speciale pentru a sărbătorii cei 25 de ani de prezență a asociației noastre. Cadouri, expo-artă si modă, surprize; navete (gratuite)si taxiuri asigurate pentru a putea profita din plin de acest eveniment.

Ca de obicei, sunetul va fi asigurat de un DJ, toată noaptea si bineînțeles, tombola!


Număr limitat de locuri!


Vă așteptăm la Ballroom Ici et Là ! 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.