Aventurile lui Hermann la Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Cafe DEKO, Bucuresti
Str. Selari, nr 14, et. 1
duminică, 12 martie, ora 11:00
E clar, Hermann nu mai vrea la scoala!! Va suna cunoscut? Este fratele mai mare, are doi părinţi care par să nu îi mai acorde atenţie decât surioarei mai mici, acum şi bolnavă de pojar care primeste afectiunea familiei. Mai multe detalii

Si el? Parca a disparut din toata ecuatia familei, nimeni nu il mai intelege si il pretuieste.....si totusi, intamplarile prin care trece il ajuta sa inteleaga ca doar acasa este iubit si acceptat asa cum este!

Povestea baietelului Hermann, poate fi povestea oricaruia dintre voi. Un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos ce trebuia să ducă un mesaj secret. O călătorie pe care fiecare dintre noi a făcut-o cel puţin o dată în viaţă. Cu adevărat sau doar în imaginaţie.

Un spectacol de teatru educativ si interactiv, plin de imaginatie, suspans si umor, potrivit copiilor de gradinita si de scoala.

Va invitam dragi copii, parinti, bunci si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele...

cu Antoaneta Zaharia si Clara Flores
adaptare si regie Antoaneta Zaharia
o productie Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Pret bilet: 27 lei/copil, 29 lei adult
Biletele se pot achiziţiona online de la www.iabilet.ro. Spectacolul are loc la cafe Deko, Str. Selari nr. 14

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.