Amy Winehouse la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 22 februarie '19, ora 22:30
Tania Alboni aduce pe scena din Hard Rock Cafe cel mai veritabil spectacol tribut Amy Winehouse in data de 22 februarie 2019. Mai multe detalii

Solista a inceput seria concertelor tribut inca din 2007, reusind sa devina in scurt timp o figura importanta a show-urilor de gen. Dupa disparitia celebrei Amy Winehouse in 2011, Tania si-a dorit si mai mult sa poata duce povestea mai departe. A studiat cu mare atentie toate inflexiunile vocale, toate miscarile si gesturile uimitoarei Amy Winehouse, ajungand sa creeze iluzia perfecta in momentul in care urca pe scena. Tania a fost aleasa in Top12 al celor mai buni imitatori de celebritati din Marea Britanie.

Pentru aceia care iubesc muzica scrisa de Amy Winehouse si care vor sa se bucure de o atmosfera cat mai apropiata de original, acesta este un concert de neratat. Solista vine insotita de trupa si de clasicii dansatori, intocmai cum obisnuia solista britanica. Din setlist nu vor lipsi Rehab, You Know I'm No good, Back To Black, Valerie, Tears Dry On There Own sau Me& Mr. Jones.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

VIP – loc la masain fata scenei (pachetul include intalniresi fotografie cu Tania Alboni): 120 lei

Categoria 1 – loc la masa in fata scenei: 90 lei 

Categoria 2 – loc la masa in sala: 70 lei

Categoria 3 – loc in picioare: 40 lei

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Hard Rock Cafe București se aflain parcul Herastrau, Șoseaua Kiseleff, nr. 32. 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic