Alternosfera at /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
sâmbătă, 9 martie, ora 21:00
După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la început de 2019 cu un album nou – Arhitectul din Babel. Acesta va fi cel de-al șaselea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei. La Cluj-Napoca, concertul de lansare va avea loc la /FORM SPACE, pe 9 martie, de la ora 21.00. Mai multe detalii

Primele două piese de pe următorul album, Lucis și Fântânile, au fost deja lansate  cu videoclip.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.