Altar / Sinoptik / Roadkillsoda / Fu(n)king with the 90's

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 5 octombrie '18, ora 20:00
Începând cu ora 20:00 se face accesul publicului iar de la ora 20:30 vor intra în ordine următoarele trupe; RoadkillSoda, Sinoptik, Altar. După concerte, rămânem la after-party cu Buvnitz la Fu(n)king with the 90's (after-party cu INTRARE LIBERĂ). See you @Qfest! Mai multe detalii

Înființată la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. A lansat două EP-uri și cinci albume, a concertat cu succes în toată țara și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După peste 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.

Roadkillsoda, o trupă cunoscută publicului autohton de stonner, cu influențe precum grunge și rock’n’roll, RKS reușesc să te țină în priză pentru toata durata show-ului și să te facă să vrei mai mult! Pentru cine nu i-a văzut încă la treabă, ziua de 5 octombrie trebuie neapărat bifată în calendarul de concerte al oricărui iubitor de stonner.

Sinoptik aduce un mix ingenios al sound-ului rock al anilor ‘60 şi 2000. Mai exact, muzica lor este un melanj al stilurilor psychedelic rock, old-school rock şi digital stoner.
De când s-au format şi până acum, Sinoptik au participat la numeroase festivaluri de mare anvergură, prin toată lumea. Dintre ele amintim: Sziget, Reading (UK), GogolFest 2014, 2015, Global Battle of the Bands Ukraine, Respublica Fest 2015, Shid Rock 2015, Z-Games 2015, ATLAS Weekend – 2015 – 2017; Artmania Bucharest Blast – 2016; Zaxidfest 2016 – 2017; Faine Misto -2016; Kylv Olympic Stadium 2016; Blaj Alive – 2017.

Și am ajuns la Fu(n)king with the 90's!!
Cu ediții mereu Sold Out și zeci de mii de oameni la party-urile din București, Cluj-Napoca și Brașov, Fu(n)king with the 90s ajunge pentru prima dată la Club Quantic.
It's going to be a night to remember! That's a promise!
Și dacă ai prins vremurile Atomic TV, discoteca Ring sau vrei să îți faci o idee despre hit-urile care-i scoteau din casă pe 'hipsterii' anilor 90 (și pe care le asculți și tu acasă pe YouTube) te așteptăm la un party concentrat exact pe perioada anilor 90, de la celebrul eurodance până la hiturile consacrate românești, de la Ace Of Base sau Mc Hammer până la A.S.I.A. și N&D.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.