Exclusiv pe iabilet.ro

Alexandra Usurelu - Spectacol extraordinar de Paste

Sala Gloria , București
Strada Bucovina 6, București
joi, 25 aprilie, ora 20:00
Alexandra Ușurelu, artista care surprinde prin simplitate și emoție, își invită ascultătorii la un mult-așteptat concert în București, pe 25 aprilie, în sala de spectacole a cinematografului Gloria. Mai multe detalii

Publicul Alexandrei Ușurelu va putea asculta live, integral, mult-așteptatul nou album al artistei, pe lângă melodiile deja cunoscute ale acesteia.

Superba sală a vechiului Cinema Gloria, recent renovată și readusă în circuitul cultural, va fi gazda unei puneri în scenă de excepție, așa cum artista și-a obișnuit publicul la toate marile concerte în săli de teatru din București sau din țară.

Distribuția concertului din 25 aprilie o va aduce pe Alexandra pe scena bucureșteană împreună cu mult apreciatul său band și un cvartet de coarde.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească. Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Din ianuarie 2015 a susținut peste 500 de concerte cu un singur album lansat, confirmând cu fiecare concert succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Biletele la concert se găsesc la Agenția de bilete a Sălii Gloria și în rețeaua iabilet.ro.

https://alexandrausurelu.ro/

https://www.facebook.com/AlexandraUsurelu/

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei poveștimuzicale de succes.

Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”.

A urmat „La capătul lumii”, primul său album, distins cu premiul ”Cel mai bun album al anului 2015”.

Mircea Vintilă, Bobby Stoica, Mariano Castro, Blue Noise, Vunk, Narcisa Suciu, Dan Byron sunt doar câţiva dintre muzicienii cu care Alexandra Uşurelu a împărţit scena. ”Ceva se întâmplă cu noi”, „Suflet, rămâi pur” sau „La capătul lumii” sunt câteva din cele mai iubite melodii ale sale.

La invitaţia Televiziunii Naţionale Române, Alexandra a reprezentat România la Festivalul Muzical Internaţional Turkcevizyon în septembrie 2013.

Dragostea faţă de copii o determină să lanseze în 2011 proiectul caritabil "În dar pentru copii", dar şi să se implice în calitate de Ambasador în cauza umanitară Europa FM "Nu eşti singur". De altfel, în 2013, 2014 și 2016 face parte din juriul concursului pentru copii ”Talent Show”, organizat de Şcoala Internaţională Olga Gudynn.

După ce lansează în decembrie 2014 albumul său de debut, “La capătul lumii”, Alexandra Uşurelu este triplu nominalizată de Societatea Română de Radiodifuziune la cea de a XIII-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile “Cel mai bun debut”, “Cel mai bun album” şi ”Cel mai bun duet” (pentru “Ceva se întâmplă cu noi”, duetul cu Mircea Vintilă).

În primăvara anului 2015 pornește în turneul maraton ”Înconjurul Lumii” (24 oraşe), în deschiderea Trupei Vunk, ocazie cu care vede România altfel, și impresionată de defrisările masive ilegale din țară, se implică în campania de împădurire națională ”Plantăm fapte bune în România”, ce și-a propus plantarea a 1.000.000 de puieți într-o singură zi. În sprijinul campaniei lansează videoclipul melodiei ”Prețul corect”.

În ianuarie 2016, jurnaliștii numesc concertul ”Simfonic Pur”, susținut de Alexandra Ușurelu cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București, ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin, în care limbaje artistice multiple se articulează pentru a rotunji un gând limpede îndreptat spre public: ”Pur” este construit pe coordonate sufletești. Un spectacol-concept rafinat şi rotund, gândit până în cele mai mici amănunte pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei” (Anca Maria Pănoiu). Disponibil ulterior în format DVD&blu-ray, concertul ”Simfonic Pur” a setat noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Ușurelu susține două concerte simfonice sold-out la Teatrul Național din București. Spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, pus în scenă în Sala Mare a TNB, a devenit rapid un reper de bun simț și calitate. Pentru prima oară, Alexandra duce și în țară acest concept de concert, în primăvara anului 2017, împreună cu band-ul său și o orchestră de cameră, alături de care interpretează atât compoziţii noi, cât și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”, susținând în toată țara spectacole cu casa închisă.

În ianuarie 2018 continuă tradiția și pune în scena Teatrului Național din București un nou concept de spectacol, ”Lumea, cum ai vrea să fie”, pe care îl susține cu mare succes și în Sala Mare a Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” din Iași, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara”, Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, Teatrul Național de Operă și Balet ”Nae Leonard” din Galați și Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.