Alaturi de Leo Iorga - Trupa Compact B, Trupa Coco si Cargo

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 2 martie, ora 20:00
Prietenii lui LEO IORGA: TRUPA COCO si COMPACT B sunt alaturi de colegul lor pentru strangerea sumei de care LEO are nevoie urgent pentru o noua operatie. Evenimentul se va numi ,,ALATURI DE LEO IORGA,, iar banii ce se vor strange vor fi donati pentru interventia ce va fi efectuata intr-o clinica din strainatate. Mai multe detalii

Invitat special pentru un mini-recital, formatia CARGO s-a oferit sa puna umarul pentru Leo Iorga., fost solist vocal in anii 1987-1988.
https://www.facebook.com/pg/cargorock/events/

Desi evenimentul initial era mentionat ca doamnele si domnisoarele au intrarea libera, acest lucru nu va mai fi valabil prin prisma faptului ca va fi un concert caritabil, astfel ca biletul va costa 20 lei pentru fiecare persoana. Biletele se pot cumpara online pe iabilet.ro sau de la locatie.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Biletele sunt in vanzare online pe iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-alaturi-de-leo-iorga-trupa-compact-b-si-trupa-coco-39821/ dar si la club.

Trupa COCO

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la FORMATIA COMPACT unde a avut un rol  important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca FORMATIA COMPACT din motive personale. ADRIAN COCO TINCA s-a decis sa-si infiinteze la Brasov  formatia de muzica rock  ,,TRUPA COCO,, 
Incepand cu anii 1990 revolutionand scena muzicala romaneasca (la propriu) prin compania COCO SOUND & LIGHT EQUIPMENT, organizatoare de  productii muzicale si scenotehnice, COCO porneste pe un nou drum alaturi de: ROBERT RISTEIU – tobe, ALIN PAUN - chitara solo si MONEL PUIA - keyboard. 
 
,,TRUPA COCO,, lanseaza pe youtube in luna martie 2014  primul cantec care se numeste ,,RASPUNS,,- muzica si versuri ADRIAN COCO TINCA si spre surprinderea membrilor formatiei in prima zi  de la postare aduna peste 5000 de vizualizari. Invitatiile la televiziuni, radiouri dar si concerte au inceput sa apara si sa dea incredere membrilor trupei si a staff-ului tehnic ca drumul ales este bun. 

Primul album a aparut in octombrie 2014 si se numeste ,,INVINGATOR,,. Este lansat in cadrul unui turneu national de promovare care a inceput in: 24.OCTOMBRIE- CONSTANTA / 26- MANGALIA / 30-FAGARAS / 31- SALA PALATULUI BUCURESTI / 7.NOIEMBRIE- BRASOV / 8- VILA BRAN / 13.SIBIU / 14.ALBA IULIA / 15.SATU MARE / 20.CLUJ / / 21.ARAD / 22.TIMISOARA ( 2014). Partea a doua a turneului a inceput cu 16.01.2015 - HARD ROCK CAFÉ BUCURESTI continua conform programului afisat pe FB.TRUPACOCO. La finalul anului 2015 formatia a adunat peste 50 de concerte. 

Muzica trupei ,,COCO,, este difuzata pe radiourile nationale si internationale (comunitatiile romanesti). In topul celor mai bune cantece in anul 2015 la emisiunea ,,PSIHOLOGUL MUZICAL,, realizator Andrei Partos - Radio Romania Actualitati, cantecul ,,MI-E DOR DE TINE,, sa clasat pe locul 6 din 100 de cantece. 

Anul 2016 incepe cu un Turneu National de promovare al discului  ,,INVINGATOR,, si a cantecelor noi: Ploaia, Pentru Prieteni si O viata cu tine. Cantece ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album al trupei. In data de 5 martie 2016  la Sala Sporturilor din Brasov Trupa COCO sustine un concert impreuna cu DIRECTIA 5, concert ce va fi produs in format DVD.  

In 22 iulie 2016 trupa COCO lanseaza primul DVD ,,CONCERT LIVE,, in Piata Sfatului din Brasov urmat de un super concert. Invitatia de a canta in deschiderea Turneului National 2016 al renumitei formatii ,,DIRE STRAITS,, este primita cu mare bucurie si onoare, rasplatind munca depusa de intreaga echipa. In 5.dec-Cluj, 7.dec-Craiova, 9.dec-Brasov, 10.dec-Bacau, sunt datele cand TRUPA COCO canta in deschiderea Formatiei DIRE STRAITS. In prezent doi membri din trupa COCO: MONEL PUIA - clape si ADRIAN COCO TINCA bass sunt membrii si ai Formatiei COMPACT B

https://www.facebook.com/trupacoco/

https://www.youtube.com/channel/UCZtEMR9zvqiWR5OTTdF3fbw