Exclusiv pe iabilet.ro

Ada Milea & Alex Neagu live in Rockstadt

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
duminică, 9 iunie, ora 20:00
Ada Milea – voce & chitară Alex Neagu – glasuri & percuții Mai multe detalii

Promotie: cei care prezinta la intrare si biletul (electronic sau fizic) avut la premiera piesei de teatru Prostii sub clar de luna din 5 iunie 2019 de la Kruhnen Musik Halle vor primi o bratara de culoare distincta in baza careia vor putea cumpara bauturi de la bar cu 20% reducere.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Pret 30 lei.

Biletele se pot achizitiona in avans online de pe www.iabilet.ro sau de la locatie iar in ziua evenimentului de la intrare in limita biletelor disponibile in acel moment.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.