The Golden Voices of Gospel

Ateneul Român, București
Strada Benjamin Franklin, nr. 1-3
luni, 9 decembrie '13

Nimeni nu cants muzica gospel mai bine decat populatia de culoare, pentru ca este muzica lor, parte din istoria si din viata lor. Reverendul Dwight Robson si “The Golden Voices of Gospel” ii invita pe bucuresteni sa fie parte dintr-o neasemuita calatorie care traverseaza un secol de spiritualitate si traditie gospel. Concertul va avea loc luni, 9 decembrie, de la ora 19:30, la Ateneul Roman.

“The Golden Voices of Gospel” este compusa din cele mai bune voci din sudul Statelor Unite ale Americii, sub conducerea Reverendului Dwight Robson. Originar din St. Louis, Missouri, Dwight Robson a adus mangaiere in sufletele oamenilor prin muzica. In anul 2000 a infiintat grupul “The Golden Voices of Gospel” care se evidentiaza ca un ansamblu de top in Europa, mai ales datorita tehnicii de a canta identica cu cea a corurilor din bisericile Afro-Americane.

Dwight Robson are o reputatie binecunoscuta de cantaret si muzician. Artistul, impreuna cu “The Golden Voices of Gospel” a colaborat cu vedete internationale precum: Michael Jackson, Mariah Carey, Joan Orleans sau “Weather Girls”.
Dwight Robson si “The Golden Voices of Gospel” vor prilejui publicului intalnirea dintre gospel-ul american si traditiile corale africane, iar repertoriul muzical extins al acestor voci carismatice, impreuna cu jocul impresionant al clapelor, chitarei, basului si percutiei vor demonstra ca radacinile jazz-ului sunt in gospel.
In pragul sarbatorilor de iarna, “The Golden Voices of Gospel” vor aduce audientei bucuria si credinta, oferind un spectacol cu o incarcatura spirituala profunda, sustinut de un cor de elita, cu energia si pasiunea specifice genului si cu o coregrafie antrenanta.
 
Preturi bilete:
VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
 
 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).