Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Irina Sarbu - “BEATLES FLAMENCO JAZZ”

Teatrul Nottara, Bucuresti
B-dul Magheru 20
marți, 31 ianuarie, ora 20:00
În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de popu-lară. În timp ce The Fab Four ca si grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar. Mai multe detalii

Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordi-nare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională com-plexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai. Flamenco este o for-ma de arta pasionala si seducatoare, o cultură misterioasă și neînțeleasa, care a “ars” Andalucía timp de aproape 500 ani, ajungand astazi sa aiba milioane de “aficionados” in toată lumea.

Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Irina Sarbu - “BEATLES FLAMENCO JAZZ”

Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale sce-nei de jazz românești, Irina Sarbu, prezenţă vocală calda, catifelata, cu straluciri estompate si mladieri insinuante dublate de sensibilitate, temper-ament exploziv atunci cand este cazul si imaginatie improvizatorica, im-preună cu Lucas Molina, exoticul dansator din Buenos Aires, cunoscut mai ales pentru colaborarile cu David Bisbal si Andra, Loredana Groza, sau showurile de la Sala Radio, Ateneul Roman etc., si asistați de cativa talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatură Jazz Syndicate, vor explora într-o manieră de jazz sau flamenco non-conformistă celebrele hituri Beatles, invitandu-ne sa “ardem” intr-o seara plina de viata, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!

Evenimentul “BEATLES FLAMENCO JAZZ”, face parte din seria de con-certe Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

* KENNY GARRETT - Do Your Dance - 23 Februarie 2017, Sala Ra-dio/Bucuresti;
* KENNY GARRETT - Do Your Dance - 25 Februarie 2017, Casa de Cultura a Studentilor/Cluj Napoca;
* JOE LOVANO - Master od Saxophone - 25 Martie 2017, Sala Ra-dio/Bucuresti;

PROGRAM:
Concertul “BEATLES FLAMENCO JAZZ” va avea loc in data de 31 Ianuarie 2017 ora 20:00 la Teatrul Nottara din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=yxC2EgF7FO8

https://www.youtube.com/watch?v=bAYFJ1YkoAw

https://www.youtube.com/watch?v=qslZff3ypvM

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.