Freeze! Improshow

Club The Hub, Bucuresti
Strada Baratiei 31, Bucuresti
duminică, 19 februarie, ora 20:00
Teatrul Roșu și Club The Hub prezintă: Freeze! Improshow - la vremuri noi, show-uri noi! Mai multe detalii

Vino la Freeze! Improshow - un spectacol fără regie sau scenariu, dar cu teatru, muzică şi multă comedie! Totul este creat pe loc de actori, pornind de la sugestiile publicului.
Îți vei dori să participi la spectacolul FREEZE! – un show complet, cu teatru, muzică, umor, dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație neașteptate. Am vorbit despre umor. Cu siguranță vei râde cu lacrimi, însă vei trăi alături de improvizatori și momente dramatice, scene pline de emoție și, dacă iți vine, poți vărsa și o lacrimă. Promitem să nu spunem nimănui! FREEZE îți va arăta că teatrul de improvizație înseamnă atât comedie, cât și tragedie.
Trupa de teatru de improvizație FREEZE! înseamnă Adriana, Andrei, Ciprian, Florin și Marius, acompaniați de maestrul muzical Vlad Pasencu.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376. Accesul se realizează între 19 și 19:45.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.