Concert The Crazy Plumbers

JamStage, Bucuresti
Calea Rahovei 147-153
vineri, 24 martie, ora 23:00
Prima trupă de psychobilly / rockabilly din România, The Crazy Plumbers a fost înfiinţat în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin Punk din București) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. Mai multe detalii

La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişt, şi mai multe festivaluri.

În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsându-i pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost incertă până în Ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, din 2014 formația a susținut peste 60 de concerte în țară şi în străinătate.

În 2015 trupa a lansat primul său material intitulat 8 BEERS, care cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra. Iar în februarie 2016 a fost lansat un videoclip la piesa care a dat titlul albumuli, 8 BEERS. Videoclipul a fost filmat şi realizat in Timişoara. Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul rockabilly/psychobilly/vintage Rock n Roll, un stil underground foarte popular în Europa.

= TONE TAVI =
De afterparty se va ocupa Töne Tavï, cu o selectie muzicala pornind de la swamp rock pana la ritmurile clasice, trecand prin rockabilly si psychobilly sau prin la alte stiluri exotice de rock'n'roll.

= JamStage =
live music pub, creative hub, club & more
Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)
www.jamstage.ro [1]

Gazduit de Palatul Bragadiru, o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei
indragi.

Puncte de reper: Palatul Bragadiru se afla foarte aproape de Piata Regina Maria (Rond Cosbuc), nu in Comuna Bragadiru!
Harta: http://tinyurl.com/jbkhphq

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.