Concert GOJIRA (FR) la Arenele Romane

Arenele Romane, Bucuresti
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
marți, 4 iulie, ora 20:00
Probabil cea mai cunoscuta trupa de metal franceza, GOJIRA, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival ! Mai multe detalii

Cu aceasta ocazie, METALHEAD ofera fanilor si niste pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie - Sepultura, Behemoth si multi altii), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie). Pachetele se gasesc pe iabilet.ro alaturi de biletele earlybird pentru showul Gojira.

Nominalizati de cateva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, "Magma", francezii vin in Romania pentru a oferi fanilor piesele care i-au facu celebri de pe toate cele 6 albume din cariera trupei,

Combinand techical death metalul cu progressive metal, groove metal si thrash metal, Gojira au fost influentati de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, PanteraNeurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, "Magma", a fost lansat in iunie anul trecut prin Roadrunner Records si a fost aclamat la nivel mondial. Dupa nominalizarea la doua premii Grammy in 2016 si etichetarea lui "Magma" de catre Rolling Stone drept cel mai asteptat album al anului trecut, francezii sosesc la Bucuresti in cadrul unui show mult asteptat de fani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea (in magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Presale pana pe 15 iunie: 90 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (SOLD OUT)
- Presale pana pe 4 iulie: 95 de lei Acces General
- La intrare: 100 de lei Acces General

De asemenea, gasiti in vanzare urmatoarele pachete Acces General:
- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 380 de lei (reducere 50 de lei)
- Metalhead Meeting + Gojira = 225 lei (reducere 35 de lei)

De asemenea, este disponibil si pachetul promotional Five Pack la pretul de 360 de lei,  ce va ofera 5 bilete la pret de 4 in zona Acces General! 

*Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD